Saturday, April 24, 2010

terima kasih kepada semua (expecially my ac-h family, n sayang



13.4.2010
-hari ini hari jadi aku walaupun hakikatnya aku tulis ni pada pukul 2.05 pagi 14.04.2010.
Tp ak btul2 rasa gembira 1st sekali semalam 12.04.2010
Time kelas bel…….
Puan shariffah bg surat kat ak…..mulanya ak nk buka tp tetiba ak trfikir kalu ad bunyi cm ne???
X segan lak ak???
Lastly ak bawk la balik bilik (pas lepak kt downtown)
Tpon sayang n tunggu dia nk jd org 1st greet untk ak…tggu punya tunggu sembg punya smbg dptla dia jd org pertama yg greet kat ak….time kasih syg….
Then fatin, ina farah n katy kasi msj kat ak…apapun trima kasih kat korg
Ha smbg balik pasl srt 2 ak buka dan ternyata apa yg ak kata btul..(kad ada bunyi 2)
Pergh first time dapt ka dada bunyi..thaks puan

Esknye plak 13.4.10 cm biasa la kan on9 jap pg2 tgk dh ad org greet kat ak
Diana, tasya, n saser’s friend like ciko n atod  just name a few of them…..
Pas2 dh nama pun hari birthdayboy dpt la ak ucapn happy birthday from puan nazliah n my other classmates….thanks all

Mlm2 lagi best…mula2 nk cover deenurliz crita la psl family day apa yg dia buat pendapat n others…
Mulanya ak prasn budk2 ni nk sambut ak tp ak x sangka lak diorg plan lain…x sgka lak dirg bleh pakat ngan puan nk beli kfc……….terharu kot (dlm hati ak lak yg sedih/keciwa)
Tp ak ttp gembira walaupun x da kek…x pela kfc lagi sodap
Then diorg nyanyikan ak lg birthday..so sweet (pinjam ayt awek ak)
Bkn 2 je….diorg siap kasi present (err btul ke ejaan hadiah dlm english?) lagi kat ak sebuah eh... bkn seekor kucing bernama doraemon drpd alia,anis,nadiah n rokiah….SERONOK (ayt umai)

Pas2 siap kasi frame gmbr bdk kels ak…..bkn frame biasa la lgi gmpknye sape bg??? Hmm enth x Tanya lagi pasni ak Tanya…ada lgi kad dgn ucapan oleh nadia,sarah,anum,anis,alia n rokiah……kitrg mkn kfc kat uptown woooooo…….lg 1 ak terharu n trima ksh pd mya yg sggp jdikn blognye sbg blog kels…ish..ish...trima kasih mana la ad org yg sggp tkr blog dia kpd blog kels…

Apapun kat sini ak nk ucpkan kat semua ribuan trima ksih krn telah mggmbrkn ak dgn ucpn, makanan, hadiah (walaupun sgan nk bwk balik bilik)
sorry la kalau aku x de tulis nama korg kat sini
Tp ak ttp hargainya ia sentiasa d ingantnku insyaallah
semua trima kasih

Ya mmg btul kita ttp everlasting nakama….ac2h (hantu) walaupun x wujud tp anda kena mmprcayai kewujudannya…..

Ya allah ya tuhanku
kami bersyukur ats sgala  nikmat mu
Semoga perkenalan kami akn berkekalan
Ya allah ya tuhanku kasihanilah kami  
Berkatilah perhubungan kami
 ceriakan la hidup kami
Berikanlah kjayaan yg cmerlang pd kami di dunia dan di akhirat..
amin




Friday, April 2, 2010

HxA & Kx sucks!!!!!!!!!!!!!!!!

bila dh sronk kena ingt hari x slalu cerah tiba2 leh hujan tiba2 leh mendung tiba2 panas...apa nk buat....ak bawk payung x???

payung ak ni leh guna ke??? x besar kot????

cm ne ak nk guna???

bnyk btul soalan bnyk ke masalh???
2 la lain kali jgn pendam kan dh susah
tp kenapa???
bila dh selesa bersama, gelak tawa, usik mengusik, gurau senda, tawa riang smuanya nk hilang.. knape sumua skali nk hilg..
bila umur hampir cecah

fuck

apa benda ni????
apasal nk bubar kelas ak??
ak dh suka gile kelas ni, ak dh sayang kelas ni pehal ko nk amik dari ak????
knape kalau dah x leh nk cukupkan lecturer dulu x yh buat sampai 8 kelas..... x yh nk amik ak sbg student akaun uitm... ak leh wat pilihan lain la.... kenapa????
dah la x bg pilih wat jadual sendiri pas2 nk dtg pun brita ni bila nk dkt je ngan birhthday ak

dammm

ak kesian kat mmbr ak x pasal diorg kena PUNCA aku la

x habis lagi ak x puas lagi la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...