Wednesday, June 30, 2010

memperkenalkan AC-H Family


hahaha PELIK kan pehal lak dh 3,4,5 kali ak post ni br 1st time ak sebut pasl member ak.
x pe la mcm org kata it is better be late than never..btul x???

AC-H family ni sbnrnye adalah member2 class ak kat uitm perak..kitrg study dip in accountancy..
AC ialah kod bg jurusan accountancy kat UITM
H pula ialah nama group/class ak....

NK kenalkan sorg2 ke?? ala baca jela nama kat gmbr 2 je la k

setelah 2 sem berlalu ak rasakan diorg dh mcm FAMILY aku...kluar bersama, makan, sembg ,study, main game, tido dan jd rutin harian ktrg....
tp apakan daya jodoh ktrg x lama
bermulanya sem 3 ni pada 5julai 2010
kitrg x dpt bersama ni semua gara2 katanya x ckp lecturer
so apa leh buat??? nasb badn...

apapun ak nk ucp ribuan, jutaan, billion, trillion, zillion TERIMA KASIH  kat korg semua...
korg telah meWARNAKAN HIDUP ak kearah sesua2 yg CANTIK, INDAH, AMAN UNTK DIPANDANG.....dh mCm kaler PELANGI KOT!!!!!
TERIMA KASIH SEMUA!!!!!!

aku akan INGAT korg semua selagi ALLAH S.W.T mengizinkannya
INSYAALLAH..

p/s yg kat tgh2 gmbr ramai2 tu LECTURER ak
     Yati ko dh jd ONE WIT' US
     credit 2 zhofire yg buat gmbr ni thanx bro

bola. bola, & bola PART 2

emm hari ini ak x tau knape ak smgt sgt nk tulis blog
mgkn sbb nk habis cuti kot

ok smbg balik

FIFA WORLD CUP
Apa yg ak nk cerita ye??
emm tuan rumah dh tau, nama staium bnyk sgt, nama bola JABULANI
Emmm????

o smlam ak tgk JEPUN VS PARAGUAY
FUUH PENATnye mana x nye dh sampai habis masa tambahan pun x gol2...
nasb la ak penontonje kalu ak yg main silap haribulan mau ak yg PENGSAN

tp KREDIT untk pasukn JEPUN....walaupun x seFAMOUS team lain & maklumlah ngara ASIA
tp diorg ttp berikan persembahan yg terbaik yg PENTING SEMANGAT X MUDAH @ X MENGAKU KALAH yg diorg tonjolkan tlh membuka mata2 pemain bertaraf dunia mahupun pemain ASIA untk bermain bersungguh2...

agaknya bila la TEAM MALAYSIA nk jadi cm2 ye????
insyaallah


1 lagi game PORTUGAL VS SPAIN...
nmpknye C.R gigit boot la pas ni KASUT EMAS X DPT , GOAL DH X SEMPAT...
game ni pun best gak 2....2 team saling mencabar nasibla pemain SPAIN jargkan GOAL
kalau x.....tv tgk ak la jwbnyeeee....


pas ni suku akhir lak
team yg akn bertadg ialah

BRAZIL VS NETHERLAND
URUGUAY VS GHANA
ARGENTINA VS GERMANY
PARAGUAY VS SPAIN

Adakah team FAVOURITE ( BRAZIL /ARGENTINA/SPAIN)
akn menepati ramalan ke semi-final @ URUGUAY & PARAGUAY yang akn melgkah ke FINAL????
FUUH BERDEBAR-DEBAR RASANYA
X SABAR TEMAN NK TGK...
tapi
cmne??? teman nk balik u dah....
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



bola. bola, & bola

goooooooooooooollllllllllllllllllllllll
riuh kot mana2 kedai makan terutama KEDAI MAMAK 24JAM kul 10.00 p.m dan 2.30 a.m

SEBAB tgk BOLA  la apa lagi

esknye tido x sedarkan diri
nasbla ak tgh cuti sem

TAPI SAYANG
FIFA WORLD CUP 2010 MATCH  yg 4 tahun sekali diadakan ni DICEMARI dengan pelbagai adegan yg MEMALUKAN, ni semua gara2 REFREE la...
nasibla SUBKHIDDIN hanya sebagai refree ke-4
mana x nye korg mesti stuju kan???


CNTOH kejdian yg ak ingt
1. KAKA dilayangkan kad KUNING KE-2
2. gol USA x diterima
3. tendangan padu LAMPARD yg menggegar palang x dikira
4. gol KONTROVERSI TEVEZ
5. sape ha malam tdi pemain PORTUGAL dilayangkan kad MERAH?


semua ni kalu tgk ulang tayang confirm sudah terang lagi bersuluh
hairan mana pergi TEKNOLOGI yang katanye dulu nk diguna
alah x yah teknologi gempak pun x pe.
apala guna TV SKRIN BESAR KAT SETIAP STADIUM 2????

SAYANG 1000x sayang 
 





Tuesday, June 1, 2010

aku sayang NOR WAJIHAH BINTI DANIAN

Assalamualaikum
kali ini ak x nk berdalh lagi....
dialah satu-satunya yg mencintai diriku...
ak bersalah kenapa org yg mnyanyangi ak...ak x lyn sebaik mgkn
knape dulu org yg x sayang ak tp time 2 la ak kemaruk cinta kat dia
ahh...i2 semua crita lama
lupakan shj
skrg ni ak hnya fikir mcm mana cara nk bahagiakan & gembirakan NOR WAJIHAH shj
yg lain x peduli
sayang maafkan abg...
abg tahu abg salah abg dah lukakan hati syg, kecewakan sayang & bermacam lagi...
cinta abg pada syg  x berubah cuma cara abg yg mgkn brubah
maafkan abg sayang
abg akn buat yg terbaik untuk bahagiakan dan gembirakan hati sayang 
insyaallah sayang 


YA ALLAH ya tuhanku
YANG MAHA PENGASIH & MAHA PENYAYANG LAGI MAHA PENGKABUL PERMINTAAN
ENGKAU kasihanilah NOR WAJIHAH BINTI DANIAN Sbg mana kasih dan sygnya terhadp ak
YA ALLAH
ak mmhon darimu kasihanilah kami
YA ALLAH YA TUHANKU
ENGKAU  rapatkanlah hbgn kami
kau satukan lah hati kami, perasaan kami, & cinta kami dgn cara yg diredai olehmu ya ALLAH
ya ALLAH ak mmohn darimu ssghnya kau lah MAHA pengkabul sgala permintaan
amin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...