Saturday, February 26, 2011

D.A.R.A di mata GAY

Assalamualaikum
sebelum korang baca aku nak
wat penjelasan aku bukan GAY...HAHAHAHA




Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang, Malaysia. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya seorang gay, akhirnya pada malam minggu itu wartawan itu masuk ke kelab gay tersebut.



Wartawan itu dipasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. Setelah masuk wartawan itu terus menuju ke bar utama dan memesan segelas bir. Dia hanya duduk sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tersebut. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka.



“Hai…sorang ke bro”, tiba-tiba wartawan itu di sapa.



“A’ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni”, kata wartawan itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu.



Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut sahaja.



“Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni”, bisik hati wartawan itu.



Wartawan itu pun melepaskan kentutnya. Satu demi satu. Berturut-turutan. Tiba-tiba muzik rancak itu berhenti kerana DJ nya ingin menukar ke lagu perlahan. Sementara proses pertukaran lagu itu kentut wartawan itu telah di dengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu.



“Eh eh… ada dara lagi la kat sini”, ujar salah seorang gay di situ sambil memandang wartawan itu.



“A’ah lah… kat depan kita ada dara”, ujar yang lain pula.



Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara.



“Saya bukan dara lagi la”, ujar wartawan itu.



“Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu…”, ujar salah seorang gay itu.



Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu. Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya.



Moral kepada lelaki :-



Jangan kentut dihadapan GAY. AWAS!!. Teknik terbaru mengesan dara lelaki tau!!!!



yg gemar kentut kuat dan sempit itu tandanya anda masih suci …x pernah kena liwat (sodomi)









DICOPY Dari sape entah kat SYOK.ORG

Friday, February 25, 2011

Assalmualaikum
Akhirnya ad gk masa nk update blog                               
Trima kasih kepada yang sudi menjadi member aku…dah nak dekat 60 orang ni…sapa lagi yang sudi jadi member aku ????

Emm sebenarnya aku curi2 pakai laptop member aku ni
Selamber je rindu nk update blog sikit2
Maklumlah busy sikit minggu ni nak mengundi…(eleh x de kaitan pun)
Rasanya tajuk yang aku tulis dah bawa seribu makna betul x??
Hari ini selasa, 22 februari 2011 kami pelajar university teknolongi mara kampus perak akan mengundi siapa yang layak untuk menjadi ahli majlis perwakilan pelajar bagi sessi tahun 2011 ini
Tahun ini jugak tahun ke 2 aku mengundi
SERONOK WOOO gi mengundi macam sama je prosedur orang mengundi kat ADUN
Cuma yang bezanya BN X da la bagi wang perjalanan (kononnya sendiri faham je la)
Ahli yang bertanding x diberi masa yang lama untuk bagi ceramah @ yang seangkatan dengannya TAPI KEMERIAHAN BOLEH DILIHAT BILA KAT SETIAP BANGUNAN FAKULTI  digantung  gambar2  calon…kalau macam real life kita tengok orang gantung bendera biru la hijau la kan…tapi kat u ni  yang ada kaler hitam putih dan 1 @ 2 gambar yang berwarna……
MANA MANA PERGI PUN BOLEH NAMPAK GAMBAR2 CALON NAK PROMOTE
DEKAT DEWAN MAKAN PUN ADA
DEKAT SANA DEKAT SINI SEMUA TEMPAT ADA




















TAPI YANG TAMBAH MERIAHNYA BILA SAMPAI KAT PINTU BILIK PUN ADA ORANG TAMPAL GAMBAR CALON
HMM X TAU LA SEBAB FANATIK @ SEBAB APA
YANG GAMBAR CALON PEREMPUAN PUN AD A YANG DITAMPAL KAT PINTU BILIK LELAKI
FANATIK KE SECRET ADMIRE NI?? HMMM




APAPUN

Tahun ini aku rasa x segempak macam tahun lepas
Kalau tahun lepas

Tu dia semua pakat pulun nak tabor janji2 yang macam macam  
X boleh salahkan mereka gak
Kalau real life pun bukan semua janji dikota
AKAK NI LEH TAHAN GAK KAN
So just undi berdasarkan sumbangan/ kepercayaan/peribadi  jela
setiap fakulti akan  ada 2 orang wakil
tapi x tentu jugak
Ala kira macam kat real life ni kan ADA KERUSI  yang dipertandingkan
So cam 2 la jugak kat U ni…
Emm macam fakuti aku 2 kerusi je selalunya.
1 dari diploma dan 1 lagi dari degree student




TAPI sayangnya tahun ini
ENTAH MACAM MANA X ADA 1 PUN WAKIL
Waaa sedih kan
Aku x tau la wakil menang tanpa bertanding @ memang x dipertandingkan
FAKULTI AKAUN
Ini menimbulkan tanda Tanya sebenarnya
Nak kata x ada wakil
X MUNGKIN
Sebab ada member hantar permohonan ditolak
Hmm entahla
HILANG 1 PELUANG AKU NAK MENGUNDI
HMMMM SABAR JE LA....

Monday, February 14, 2011

CINTA RASUL VS CINTA VALENTINE

Cinta rasul vs cinta valentine

Alhamdulillah dengan takdir dan kehendak Allah swt
Pada tahun ini 2 hari yang membawa mesej cinta hadir sebelah menyebelah

HARI VALENTINE VS HARI MAULIDUR RASUL S.A.W

Yang mana korang sambut?
Adakah hari yang diagung agungkan oleh BARaT yang akan disambut yang jelas maksudnya sebagai memperingati hari kematian saint valentine


@

Hari pelindung sekalian UMAT dilahirkan ke dunia ini menyampaikan & menyebarkan syiar islam??


Aku tertarik untuk menulis pada hari ini
Kerana pada hari Jumaat yang lalu aku diingatkan oleh khatib yang membaca khutbah berkaitan 2 hari ini
Aku sendiri x sedar yang 14 hari bulan (hari valentine) ialah esok. Yang aku sedar hari maulidur rasul alhamdulillah

1 lagi sebab ialah aku teringat lecturer dan guru2 aku pernah berkata bahawa statistik menunjukkan bahawa ramai gadis2 hilang daranya atau kemudian mengandung disebabkan menyambut 2 perayaan orang BARAT iaitu 1 hb Januari dan juga 14 Februari
SETIAP TAHUN

WALHAL

Cinta rasul pada kita amatlah besar
Pada ketika sebelum wafatnya baginda NABI MUHAMMAD S.A.W apa yang disebut??
Ummati, ummati, ummati…
Baginda masih ingat pada kita..
Ala kalau kita fikir logikpun siapa yang nak ingat tentang orang lain kalau sedang SAKIT…

Tetapi adakah kita ingat pada baginda??
Dengan melakukan apa yang disuruh dan meninggalkan apa yang dilarang
Sama2 kita fikirkan…

Kalau  nak cerita banyak-banyak aku x berani
Aku ni hanya manusia biasa…
X pandai pun nak menulis @ berkata kata
Tetapi kalau rasa teringin nak baca artikel berguna
Masuklah

Friday, February 11, 2011

NUFFNANG TURUN IPOH…..JOM LA

Assalamualaikum
kawan kawan sebelum melalut kredit harus diberikan pada kak SUPERWOMEN yang hasil kerjanya telah MENYEDARKAN aku tentang BERITA GEMBIRA NI…..


GEMBIRA KE???MESTILAH                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


apa pun sepeNUFFrti yang korang baca kat atas




NUFFNANG NAK TURUN IPOH WEIIIII
Date: 12 February 2011 (Saturday)
Time: 12.30 pm
Venue: McDonald’s Jusco/KintaCity                                                                                                                                                                                                  



lagi2 info log on to..ala bukak je la akaun nuffnang korang


fuuh tiup banyak2 jangan JELES ye


esok aku nak pergi WALAUPUN AKU PEGI X BERTEMAN……( Sorang pun sorang la….) .
sebab aku rasa kalau tak pergi memang 1 kerugian yang sangat2. bayangkanlah aku ni belajar kat uitm perak
rumah pun kat PERAK…   nk turun KL???


OH BILAKAH MASANYA???                                                                                                                                                                                 
nak join gathering BROTHER BEN x dapat, forum ni forum 2 semua x dapat (ish sedih woo)
Dunia BLOGGING dengan hidup aku masih BARU..apa salahnya kalau ada such gathering yang dekat ngan  kita sesekali pergi..(jom la teman aku)
katanya ada macam2 benda FREE nak kasi…
hishh FREE NI PANTANG SKIT AKU  DENGAR…
CONFIRM AKU KATA NAKKKKK 
TSHIRT??? TIKET WAYANG??? SEBUT JE asalkan FREE aku sapu…. hihihi
emm malam ni @ esok aku ada benda nak cerita..benda ni best…melibatkan KHUTBAH  JUMAAT yang aku dengar tadi…BEST WOO…X RUGI G SOLAT JUMAAT


K LA BYE
p/s (kena siapkan keje esok nak g GATHERING)    ayat orang  terExcited sangat

Saturday, February 5, 2011

iktibar dari 2/10 = 2

rasanya dah ramai tahu dan tengok gambar ni kan
181639_187488711273707_100000377379244_529654_4033108_n                                                                          TQ KEPADA YANG BUAT GAMABAR INI

apa yang aku nak ulas ialah berkenaan dengan ayat terakhir
aku ada terbaca beberapa komen kat FB tentang gambar ni
ada yang kata benda ni bukan engineer
TAPI
cuba pandang dari sudut lain
berdasarkan kata- kata yang terakhir
Engineers are never worried for the
What is answer
They will only ask: Which answer you want..’
kita akan perasan bahawa itulah kerja yang perlu dilakukan oleh ENGINEER
dalam zaman teknologi yang cepat bergerak ini daya imaginasi (pinjam kata2 sapa entah yang katanya budak course engineer dilatih untuk menggunakan daya imaginasi) amat diperlukan oleh ENGINEER
untuk selesaikan masalah harian
memang la cara gambar atas itu selesaikan masalah ini entah BETUL @ SALAH
TETAPI
‘YOU HAVE TO  FIND THE SOLUTION FOR THIS MATTER’
aku dulu memang minat nak jadi ENGINEER..lagipun aku memang budak science stream
tapi bila fikir2 masa lepas dapat result SPM…walaupun hakikatnya aku layak untuk belajar ke luar negara
entah macam mana aku TOLAK
aku terasa sesuatu yang  aku x ada @ x cukup tapi TIME 2 aku x tau apa dia
dan sekarang setelah hampir 2 tahun dapat RESULT SPM
baru hari ini aku rasa apa benda itu
dan benda itu ialah DAYA IMAGINASI untuk selesaikan masalah
aku rasa lah
contoh macam ini la
dulu aku sekolah bersarama penuh di Seremban
cikgu- cikgu aku banyak bagi kerja sekolah
dan kebanyankannya aku x dapat nak siapkan
walaupun aku boleh MENIRU tapi konsep belajar aku memang kalau boleh
x nak meniru
biarlah cikgu2 marah aku (memang selalu pun)
dah tahu x pandai mesti la tanya pada member BAGAIMANA nak buat betul x???
dan bila dah tanya LA SENANG JE BUKAN AKU TAK TAHU CUMA X PANDAI NAK PUSINGKAN AYAT @ KONSEP @ RUMUS JE..
lagi 1 mungkin disebabkan AKU HANYA MENERIMA APA YANG DISAMPAIKAN DAN TAK MEMAHAMI DENGAN SECARA TERPERINCI APA YANG DISAMPAIKAN membuatkan aku tidak boleh menyiapkan HOMEWORK yang diberi
TAPI itu cerita dahulu
aku bersyukur sebab aku rasa aku dah buat keputusan yang amat tepat dalam memilih bidang yang aku belajar sekarang
kepada rakan-rakan yang belajar jurusan ENGINEER ini
TERUSKAN USAHA UNTUK MEMAHAMi apa yang disampaikan macam cikgu aku kata
LAGIPUN semua ILMU SAMA SAHAJA
TIDAK BERGUNA KALAU KITA TIDAK MEMAHAMI CARA UNTUK MENGGUNAKANNYA…..

sekian

Thursday, February 3, 2011

lawak, aksi, @ hantu??

tetiba rasa nk menulis


assalamualaikum
kepada semua rakan2 disana
setelah 2 minggu aku menghilangkan diri baru hari ni 
rasa nk menulis kembali...
kadg2 terfikir malas lah nk tulis
tapi bila tinggal rasa lain lak
INTERNET tgh laju ni
x kan x nk tulis
apa2


emm btw
aku lupa la id dan password aku kat syoknyerblogging
ade sesapa leh bantu??


trima kasih kerana sudi hadir ke blog yang x seberapa ini
apatah lagi yg sudi add aku
insyaallah aku akn terjah anda semua
JAGA2


DH TGK movie HANTU KAK LIMAH??
krang mesti dh tgok kan
aku hari ini baru nk tengok
maklumlah
DVD dh keluar di pasaran
walaupun hakikatnye aku download je


korang perasan x bnyk2 movie kat MALAYSIA ni
cerita LAWAK, HANTU & AKSI je yang laku...(ada filem kategori lain lagi ke??)


tapi yang cerita AKSI 2 pun mesti ada kaitan ngan REMAJA KALAU X x laku
CONTOH REMPIT dan KL MENJERIT....tp mesti ada bnyk Scene BLUE  'bulu' la...










SO   apa akn jadi pada cerita aksi seperti HAQ......
yang dikatakan ada banyak SCENE CGI  PHOTOSHOP..
sama2 kita nantikan
bolehkah dia bersaing dengan cerita aksi seperti MAN CICAK a.k.a CICAKMAN???
HMMMMM














oleh itu 
KALAU LU MAU KAYA...MACAM ITU DAVID TEO 
(err btul ke eja nama dia??)
nk buat MOVIE...
BUATLAH CERITA LAWAK ye
sEbAb cerita HANTU AKU X MINAT....
INI KENYATAAN...
BUKAN TAKUT LA..




sekian.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...