Wednesday, June 30, 2010

memperkenalkan AC-H Family


hahaha PELIK kan pehal lak dh 3,4,5 kali ak post ni br 1st time ak sebut pasl member ak.
x pe la mcm org kata it is better be late than never..btul x???

AC-H family ni sbnrnye adalah member2 class ak kat uitm perak..kitrg study dip in accountancy..
AC ialah kod bg jurusan accountancy kat UITM
H pula ialah nama group/class ak....

NK kenalkan sorg2 ke?? ala baca jela nama kat gmbr 2 je la k

setelah 2 sem berlalu ak rasakan diorg dh mcm FAMILY aku...kluar bersama, makan, sembg ,study, main game, tido dan jd rutin harian ktrg....
tp apakan daya jodoh ktrg x lama
bermulanya sem 3 ni pada 5julai 2010
kitrg x dpt bersama ni semua gara2 katanya x ckp lecturer
so apa leh buat??? nasb badn...

apapun ak nk ucp ribuan, jutaan, billion, trillion, zillion TERIMA KASIH  kat korg semua...
korg telah meWARNAKAN HIDUP ak kearah sesua2 yg CANTIK, INDAH, AMAN UNTK DIPANDANG.....dh mCm kaler PELANGI KOT!!!!!
TERIMA KASIH SEMUA!!!!!!

aku akan INGAT korg semua selagi ALLAH S.W.T mengizinkannya
INSYAALLAH..

p/s yg kat tgh2 gmbr ramai2 tu LECTURER ak
     Yati ko dh jd ONE WIT' US
     credit 2 zhofire yg buat gmbr ni thanx bro

3 SUKA DUKA:

zhofire said...

whoa....
thankzz quddus....
name aku msuk credit kat blog kau....hahahha..

zhofire said...

thankzz....
terharu aku di creditkan dlm akaun kau...
10 markah utk ko...
hek3....

abdul quddus said...

of coz la....ko yg buat....ak x terfikir pun nk wat cm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...