Tuesday, April 26, 2011

makan durian pun leh wat kencing manis





hehehe xde la sje je nk GEMPAK KOME
dah baca KOSMO hari ini???


haaa....btul ke durian ni TINGGI kandungan GULA??
WAAA...time makan durian tak pula aku rasa macam makan CADBURY
Apapun
rakyat MALAYSIA (kita la)  memang GEMAR pada buah ini. kalau x 
x kan la kita gelar DURIAN sebagai RAJA BUAH


buah durian ni bukan kita makan sahaja
buah ni jugak leh dimasak sebagai bubur, tempoyak, sambal belacan dan paling best AIS-CREAM pun boleh


tapi DIINGATKAN JANGAN MAKAN BANYAK-BANYAK
KO SAKIT KO PENGSAN KAN SUSAH
BADAN SETEGAP MALEK NOOR pun x terlawan
bila dikatan REBAH berpunca dari makan DURIAN


SO 
Kalau dah terlebih makan macam mana??


apa susah
MINUMLAH AIR KOSONG/ SUAM BANYAK-BANYAK
OK


ha....HEBATKAN PENANGAN BUAH DURIAN NI


2 la sebab aku x minat makan DURIAN
HEHEHE x la bukan sebab bau aku memang dah x minat nak buat macam mana?


untuk keterangan lanjut


DURIAN

2 SUKA DUKA:

animous said...

alamak.. favourite saye tu durian.. cendol durian, bubur durian, pengat durian, dodol durian.. adei

abdul quddus said...

o peminat DURIAN YE...BEST KAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...