Tuesday, October 5, 2010

HARI AHAD

26-09-2010
Pada hari ahad yang lalu....
      ahh cm bdk skolah la pulak...ok ari ahad ari2 persatuan fakulti akaun kt tmpt ak bljar ade wAt event Sport Day antara aktiviti yg diadakan seperti pertandgn Bola Sepak, Futsal dan Bola Jaring..Event ni sbnrya turut dibuka kpd fakulti lain jika dia org nk join namun enth sbb apa...HANYA ade beberapa pasUkn JE yg memeriahkan event ni...

      Review ak lbh trtumpu kpd hari ahd iai2 hari trakhir event ini diadakn....aktiviti yg diadakn pada hari i2 ialah bola sepak dan bola jaring...dh nama pun bola jaring so paskn yg msk adelah trdiri drpd kaum wanita manakala dlm pertandgn bola sepak pula ade la 4 paskn yg menyertainya perlawan adlh selama 10 minit x2 = 20 minit 1 game...

Err ak dtg lewt mklumla bkn join pun just jd penyokong je...
Hari2 AK trun untk mnyokong mmber ak yg join....tp yg paling ak respect adelah nama team diorg iai2 KBS (KAMI BUKAN STAR) haahaha gempak kan nama team ni...

walaupn nama dia cm cikai tp jgn main2 tmpt nmbr 2 kot ....2 pun sbb mentality down gara2 event manager yg leh trfikir nk tukar RULES cm bangang kan???? ini pendapat ak je la...korg x puas hati gtau ak ye kite leh deal hahaha...

walaupun begi2 apa nk buat REDHA JELA ...TAHNIAH kpd team CATALAN fuiyooo...x pela janji yg menang part3 hahaha...
F.Y.I team netball juga dimenangi oleh team part3 no.1 & no.2 
TAHNIAH KEPADA SEMUA

k la semua tgk la bberapa gmbr yg sempat ak ambil k...
bye.....MAJULAH SUKAN DEMI NEGARA



SPORT DAY ANJURAN PERSIDA 26-9-2010


JADUAL PERLAWANAN
ni la TEAM BOLA JARING KELAS AC3F
NI pulak TEAM KAMI BUKAN STAR (K.B.S)



PUNCA TERBESAR KELAS F MENANG!!!!!
aku pun NAK JUGA



LAGI sekali korg ade gak??

NI TEAM CATALAN 



1 SUKA DUKA:

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...