Friday, October 29, 2010

iphone ke ipad, ipad ke apa???

Rasanya cerita ni mgkin dah basi kot
tapi cool gak kalau dikongsi
apa dia??
mende apa tgk la bwh ni


http://www.tomsguide.com/us/
iPad-iMat-iBoard-Joke,news-5968.html
haih x habis2 ni bukan bukan fikiran ni...TAPI pelik
pehal la Apple x cipta benda lain..
asyik benda lebh kurang je...
cuma besar je lebih buat apa...
tahun ni je kat MALAYSIA baru nk PROMOTE IPHONE 4....
kalau IPAD dah ada x tau la...
(Eh pehal MALAYSIA LAMBAT LAK NI??) 


DARI ipod pergi ke iphone OK LA 2..
kemudian ke ipad masih boleh dterima la 
dengan alasan nk tgok gambar besar skit
TAPI kalau gi KE iboard dan iMat ?
hmmm..
x hang ke kalau dipijak2???
x takut calar???
bateri banyak guna x??? jenuh nak charge ni....hahaha


kalau MURAH X PE GAK


TAPI 
biarla sape rasa KAYA belila..
nnti buatla REVIEW untuk aku ye!!!


bila difikirkan balik ni kalau dapt kat fans KOREA mesti suka kan tampal iMat 2 kat dinding pas2 pasang....
FUIYOO CAM GI KONSERT 2...
haaa kan dh jimat hehehe








p/s agaknya kerajaan tolak gak ke cukai nk beli IPAD tahun depan? maklumla cukai kan x de....ade can la beli murah skit...hehehe


Kesimpulannya 
1. jangan ikut trend sgt x terikut kita...kita bkn anak BILLS GATE pun
2. cipta la benda yg beri MANFAAT kepada semua bukan untuk yang KAYA JER

0 SUKA DUKA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...