Tuesday, November 16, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU



kenal x header sape 2??
ha 2 la BROTHER @ EN. BEN ASHAARI
aku rasa satu satunya BLOGGER BERBADAN SASA
ha korg jgn ingt laki x suka blogging
der korg dh silap la..
dia ni cukup BAGUS 
dalam bnyk2 otai blogger
aku rasa dia la paling banyak bantu blogger2 baru 

BUKTI

tgk la beb brape banyak la segmen dia buat....
ada 3 ...4 segmen aku rasa
dalam 1 segmen 2 berapa byk dah dia listkan senarai blogger baru
x caya lagi?
haa... tgk ni slh 1 buktinya diambil dari

sori la gua malas nk edit KANTOI lak pakai nexus


korg blogger baru gak ke??
apa nak join??

tekan link ats yg aku bagi 
pas2 add dia...
dah ADD??
join la segmen dia 2
ok??


opss lari topik ke?
hehe x kan!!
bukan apa hari ni
stelah hampr sebulan berjuang
aku telah KEMBALI
kembali untk mmbals dendam rindu aku pada 
dunia blog, download, upload dan IT yg amt kucintai

tapi apa guna kalau membebel tapi x de org perhati @ erti kata org lain ckp sorg2
apa guna kalau ade ilmu x kongsi...kan sharing is caring don't you think so?
apa guna TENET kalau x diguna untk tau pasl org lain?
bukan nk menyibuk tapi nk tau mgkn diorg rasa cam apa aku rasa...
mana la tau kot2 korg ade ilmu berguna, 

tips pun ilmu what?

PENGALAMAN pun ILMU JUA..


so aku trgn la lagi MENAMBAH RAKAN yang sedia ada
dengan cara join segmen JOM BERKENALAN kat blog EN BEN
SEMOGA AKU DAPAT MENMBAH RAKAN BARU


YA MMANG BETUL INILAH MASANYA AKU KEMBALI
WEI KAWAN2 

MARI DEKAT MARI RAPAT
JANGAN SEGAN, 
JANGAN RISAU, 
SAYA X MAKAN org la,
cuma nk jadi rakan korg je   



SELAMAT DATANG 


SAHABAT





15 SUKA DUKA:

My Little Diary said...

salam ziarah & salam kenal
saya dtg terjah dari blog BA... i folo u...


entry terbaru "mencari damai dihati"

Princess Nur said...

akak da follow yer..

shahrul said...

hi salam perkenalan...wow..nice blog....hehhe..
mai mai kita sharing2 ramai2...
i folow u......

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

salam kenalll ... ;) welcame to dunia belogg ..

abdul quddus said...

eh my fwen..of coz la kna follow...

i'll will follow you...
(cm iklan digi)

hehe

esya ann said...

salam..suda follow.selamat berkenalan

Nur Azila Ismail said...

salam kenalan ya :)

happy blogging ! :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben ashaari..

datang guling2 jap sambil baca entri kat blog ni.... (^__^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Ainismaira said...

Salam perkenalan n salam Aidiladha ^_^

norh said...

salam perkenalan :)

lizz said...

salam perkenalan...saya follow yer...jemput singgah ke blog saya n follow skali kalau sudi k

PiKOk said...

Salam kenal drpd Pikok..
selamat berblog..:D

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal..harap tak terlewat nak berkenal2an :)

jemput singgah
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/

abdul quddus said...

eh x la dlm dunia ni
x de masa untk dikitkn terlwat untk brkenalan

selamat berkenalan juga!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...