Thursday, February 3, 2011

lawak, aksi, @ hantu??

tetiba rasa nk menulis


assalamualaikum
kepada semua rakan2 disana
setelah 2 minggu aku menghilangkan diri baru hari ni 
rasa nk menulis kembali...
kadg2 terfikir malas lah nk tulis
tapi bila tinggal rasa lain lak
INTERNET tgh laju ni
x kan x nk tulis
apa2


emm btw
aku lupa la id dan password aku kat syoknyerblogging
ade sesapa leh bantu??


trima kasih kerana sudi hadir ke blog yang x seberapa ini
apatah lagi yg sudi add aku
insyaallah aku akn terjah anda semua
JAGA2


DH TGK movie HANTU KAK LIMAH??
krang mesti dh tgok kan
aku hari ini baru nk tengok
maklumlah
DVD dh keluar di pasaran
walaupun hakikatnye aku download je


korang perasan x bnyk2 movie kat MALAYSIA ni
cerita LAWAK, HANTU & AKSI je yang laku...(ada filem kategori lain lagi ke??)


tapi yang cerita AKSI 2 pun mesti ada kaitan ngan REMAJA KALAU X x laku
CONTOH REMPIT dan KL MENJERIT....tp mesti ada bnyk Scene BLUE  'bulu' la...










SO   apa akn jadi pada cerita aksi seperti HAQ......
yang dikatakan ada banyak SCENE CGI  PHOTOSHOP..
sama2 kita nantikan
bolehkah dia bersaing dengan cerita aksi seperti MAN CICAK a.k.a CICAKMAN???
HMMMMM














oleh itu 
KALAU LU MAU KAYA...MACAM ITU DAVID TEO 
(err btul ke eja nama dia??)
nk buat MOVIE...
BUATLAH CERITA LAWAK ye
sEbAb cerita HANTU AKU X MINAT....
INI KENYATAAN...
BUKAN TAKUT LA..




sekian.....

1 SUKA DUKA:

Eliza Muslim said...

hantu mak limah balik umah.... agak kelakar la ceritanya... best la..... leh ilangkan stress seharian.. tapi skang ni dah nampak.... malaysia dah kuarkan bnyk cerita yg semakin berkualiti.... klu wat cerita lawak... ade lawak.... kalau kate lawak seram... memang seram.... mcm cerita nangkung.... lawak seram... sngt kelakar..... baru2 ni tengok khurafat..... waw!! x sangka... penceritaan yang baik... dan jalan cerita yg sangat tersusun.... dan perkara ni seperti apa yang berlaku.. pada masa ni.... best....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...