Friday, February 11, 2011

NUFFNANG TURUN IPOH…..JOM LA

Assalamualaikum
kawan kawan sebelum melalut kredit harus diberikan pada kak SUPERWOMEN yang hasil kerjanya telah MENYEDARKAN aku tentang BERITA GEMBIRA NI…..


GEMBIRA KE???MESTILAH                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


apa pun sepeNUFFrti yang korang baca kat atas




NUFFNANG NAK TURUN IPOH WEIIIII
Date: 12 February 2011 (Saturday)
Time: 12.30 pm
Venue: McDonald’s Jusco/KintaCity                                                                                                                                                                                                  



lagi2 info log on to..ala bukak je la akaun nuffnang korang


fuuh tiup banyak2 jangan JELES ye


esok aku nak pergi WALAUPUN AKU PEGI X BERTEMAN……( Sorang pun sorang la….) .
sebab aku rasa kalau tak pergi memang 1 kerugian yang sangat2. bayangkanlah aku ni belajar kat uitm perak
rumah pun kat PERAK…   nk turun KL???


OH BILAKAH MASANYA???                                                                                                                                                                                 
nak join gathering BROTHER BEN x dapat, forum ni forum 2 semua x dapat (ish sedih woo)
Dunia BLOGGING dengan hidup aku masih BARU..apa salahnya kalau ada such gathering yang dekat ngan  kita sesekali pergi..(jom la teman aku)
katanya ada macam2 benda FREE nak kasi…
hishh FREE NI PANTANG SKIT AKU  DENGAR…
CONFIRM AKU KATA NAKKKKK 
TSHIRT??? TIKET WAYANG??? SEBUT JE asalkan FREE aku sapu…. hihihi
emm malam ni @ esok aku ada benda nak cerita..benda ni best…melibatkan KHUTBAH  JUMAAT yang aku dengar tadi…BEST WOO…X RUGI G SOLAT JUMAAT


K LA BYE
p/s (kena siapkan keje esok nak g GATHERING)    ayat orang  terExcited sangat

1 SUKA DUKA:

Ieda Al-Habsyi said...

hye! thanxx link, hehehe! jumpe esok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...