Wednesday, December 1, 2010

YAHOO eh x ALHAMDULILLAH

alhamdulillah setelah beberapa hari

aku

x leh nk on9 lelama..

x leh nk update, x leh nk blogwalking  akhirnya tamat jua..sakit skit x pe la biasa la 2.

fuuh dah beberapa hari ni bnyk nye aku nk cerita

tapi mana 1 ye??

aku rasa permulaannya aku nk ucap

TERIMA KASIH YANG X TERHINGGA KEPADA YANG SUDI mendoakan kesejahteraan aku sama ada sedar @ x

DOAMU @ KATA2 MU ITU 1 UBAT PADAKU ….err x jiwang kan?

2nd

SELAMAT HARI LAHIR buat BROTHER BEN 

walaupun gua lewat

tapi x pe kot ala baru semalam je dia lahir

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

kena RESPECT MAMAT NI

SEBAB

dia lah antara OTAI BLOGGER yang back-UP blogger yang baru nak UP CAM AKU ni

HADIAH X DE BRO

TAPI DOA INSYALLAH AKU kasi

SEMOGA BROTHER BEN  SIHAT DISISI AHLI KELUARGA DAN TRUS FAMOUS SEMAHU-MAHUNYA

serta doamu dikabulkan ALLAH

INSYAALLAH

k ye semua dh mlm nnti esk aku update lagi ye insyaallah

1 SUKA DUKA:

Anonymous said...

Hanya ingin mengatakan apa blog besar Anda tiba di sini aku telah sekitar untuk cukup banyak waktu,! Tapi akhirnya memutuskan untuk menunjukkan apresiasi saya dari pekerjaan Anda! Thumbs up, dan tetap pergi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...