Sunday, December 19, 2010

Nak FREE tapi x bersyukur

aku bengang betul la arini

ok aku rasa ramai yang tahu aku suka menDOWNLOAD

ade la MOVIE ni diKONGSI oleh seorg mamat…

cerita 2 rasanya BARU kot.. MV5BMTMyOTQ5MTAxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTYzMDg5Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_

entah dah kluar kat panggung ke belum

sebab aku bukan MAT WAYANG

cerita ni nama dia FASTER

The Rock BERLAKON

Macm BEST KAN!!

DAH DIBERITAHU SIAP2 MOVIE NI TS

TS qualitynya lebh kurang macam rakam kat panggung

so x yah la nk EXPECT TINGGI2 MOVIE NI LAWA

tapi

bolehlak mamat ni maki org yang share movie 2…

PERGH PANAS AKU

walaupun MOVIE 2 bukanlah aku yang UPLOAD tapi sebagai se-ORANG

yang nak SAVE DUIT drpd tengok kat PANGGUNG, BELI DVD ORI

berTERIMA KASIH je yang mampu diberi pun x leh ke???

kalau TQ pun x boleh inikan pula ALHAMDULILLAH

SO

fikirkanlah ye

0 SUKA DUKA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...