Thursday, January 20, 2011

no JOGGING for this WEEKEND

Assalamualaikum hari ini aku x de nk cerita apa sbnarnye
just nk luahkan perasaan aku
kat blog aku ni


minggu ni aku keluar..
so hujung minggu ni aku 
xleh nk berjogging ke blog2 anda semua 
APApun just nk ucap TERIMA KASIH kerana
sudi masuk ke blog yang x seberapa ini
apatah lagi sudi menjadi rakan saya


angka 50 itu walaupun biasa tapi cukup bermakna
kalau x de 50 x mungkin kita leh CASH OUT kat NUFFNANG kan
walaupun aku pun belum CASH OUT lagi


TERIMA KASIH


minggu ni saya akn berada DI PANGKOR ISLAND
SALAH 1 TEMPAT MENARIK DI PERAK
rugi wooo kalau x pegi
walaupun hakikatnya aku dah berkali kali pergi

tapi setiap event yang aku pergi tetap ada kelainanannya
macam kali ini
aku g ngan classmate aku GROUP F 
SEBELUM INI
aku penah g under event sekolah
tapi dah nama pun sekolah kita masih dikawal 
x BEBAS LA
aku pun penah g ngan FAMILY tapi x de la smpai nak g snorkeling
i2 semua pengalaman
so nantikan REVIEW AKU KAT PANGKOR YE


caluuuuu 

0 SUKA DUKA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...